Appartementen in Nederland Nederland-appartementen.nl

nederland-appartementen.nl: Appartementen te Huur

Appartementen te Huur

Appartementen in Nederland

Zoekt u een appartement in Nederland? Dan bent u aan het juiste adres! Nederland is één van de landen in Europa met de meeste sociale woningbouw. Daarnaast zijn er veel koophuizen. Dit betekent dat er weinig woningen in de vrije sector overblijven. De hoge druk op de woningmarkt maakt het vooral moeilijk om een appartement tegen een redelijke prijs te vinden. Er is wel een groei aan investeerders, voor wie het interessant wordt om appartementen te realiseren. Klik op de links aan de linkerkant om meer te lezen over appartementen in Nederland.

Appartementencomplex in Eindhoven ontruimd

In Eindhoven is na aanleiding van een brand een appartementencomplex ontruimd. Een kamer is volledig uitgebrand. De oorzaak van de brand is nog niet duidelijk. Lees het volledige artikel hier

Rotterdamse appartementen blijken niet brandveilig

Per toeval werd vorige week ontdekt dat de in 2012 gerenoveerde appartementen helemaal niet aan de brandveiligheidseisen voldoen. Hierdoor moeten de bewoners van het complex 2 weken hun woning verlaten terwijl het gebouw hersteld wordt. Het gebrek kwam aan het licht bij de installatie van geluidswerend materiaal. Lees hier het volledige artikel.

110 noodwoningen in voormalig belastingkantoor Nijmegen

Voor mensen met bijzondere omstandigheden huurt de gemeente Nijmegen 9 jaar lang het voormalig belastingkantoor. Het pand wordt omgebouwd tot woningen. Er is een verscheidenheid aan mensen die in aanmerking komen voor een woning, denk hierbij aan: studenten die geen kamer kunnen vinden, expats, mensen die vanuit een zorginstelling een woning proberen te vinden, gescheiden menen, etc. Lees hier het volledige artikel. 

Appartement in Eindhoven gemiddeld in 2 weken verkocht

De woningmarkt in Eindhoven heeft net als in de rest van het land een enorme prijsstijging ondergaan waardoor er ook sprake is van een grote schaarste. Hoewel in de buitengebieden weinig vraag naar huizen is en het soms een jaar kan duren voordat een woning verkocht is, gaan de huizen in de steden als warme broodjes over de toonbank. In hoeverre de overhitte woningmarkt gekalmeerd kan worden zal afhangen van de snelheid van de nieuwbouw. Lees hier het volledige artikel.

3 verdiepingen in je Rotterdamse appartement

Aan de Schiedamsesingel komt een speciale woontoren die gezienen naar het centrum moet krijgen. Het is een bijzonder ontwerp want elk appartement krijgt 3 eigen verdiepingen, zo telt de constructie van 23 bouwlagen slechts 12 etages. Het pand wordt 70 meter hoog en krijgt 44 gezinswoningen, tussen de 110 tot 180 vierkante meter. Wonen in dit bijzondere gebouw wordt wel duur, het moet tussen de 500.000 en 1000.000 gaan kosten.

Het volledige artikel

Appartement Groningen afgebrand

In de Oosterstraat in Groningen is in de nacht van 13 mei volledig afgebrand. Een vuurkorf op het balkon is vermoedelijk de oorzaak van de brand. Bij het incident zijn geen gewonden gevallen. Omwonenden zijn opgevangen op het politiebureau even verderop. Het appartement is onbewoonbaar. Lees de rest van het artikel hier terug! 

Utrecht bouw studentenwoningen en appartementen bij op NPD-strook

Er is een bestemmingsplan gepresenteerd voor de NPD-strook in Utrecht. Op het voormalige terrein van de Nederlandse pakketdienst moeten in totaal 700 studentenwoningen komen en 360 nieuwe appartementen. De verwachting is dat de eerste appartementen aan het einde van 2019 zullen worden opgeleverd. Naast studenten zullen de woningen voor starters en senioren gebouwd worden. Lees hier het originele artikel!    

Nieuwe appartementen in Almere

Er worden vier nieuwe woontorens gebouwd in Almere. Naar verwachting zijn de eerste appartementen klaar in de zomer van 2020. Ben je op zoek naar een appartement in Almere? Dan kun je vanaf 7 april al zo'n nieuw appartement kopen. De woontoren 'San Fransisco', pal aan het strand, zal als eerste een appartement beschikbaar voor je hebben. Alle appartementen in de verschillende torens zouden medio 2021 klaar moeten zijn. Lees hier meer!

Nieuwe appartementen voor ouderen in Tilburg

De zorgorganisatie Compartijn in Tilburg krijgt nieuwe luxe woon-'zorg'-appartementen. Dit houdt in dat ouderen een appartement kunnen betrekken en daarmee op zichzelf wonen, maar toch direct verpleging dichtbij hebben. Elk appartement heeft een eigen keuken, zitkamer, slaapkamer en badkamer. Daarnaast is het zelfs mogelijk om voor echtparen een luxe zorgappartement te betrekken.  Meer weten? Klik dan hier!  

Samenwonen zo prettig mogelijk in Amsterdam

In Amsterdam zijn ontwikkelaars en architecten bezig met het creëren van zogenoemde ‘Friends-appartementen’. Dit zijn appartementen, vernoemd naar de Amerikaanse televisieserie “Friends”. Waarom heten deze appartementen zo en wat is er ‘speciaal’ aan? De appartementen hebben ruime slaapkamers waarin huisgenoten genoeg ruimte hebben om ‘op zichzelf te wonen’ maar tevens is er toch een gemeenschappelijke woonkamer. Daarnaast hebben alle slaapkamers een eigen kleine badkamer met douche, toilet en wasbak.   Vorig jaar werden dit soort appartementen voor het eerst geïntroduceerd in Nederland, tevens in Amsterdam. Lees meer over de appartementen hier.